Travel Hotspots: 7 x Fotospots in Parijs

Heb jij een leuke trip naar Parijs gepland en ben je op zoek naar een aantal toffe fotospots in Parijs? Dan ben je hier op het juiste adres.
In deze blogpost deel ik namelijk de 7 leukste fotospots van Parijs!

1. Fotospot Parijs: Avenue de Camoens
Dichtbij Trocadéro heb je deze te gekke fotospot, waarbij je een mooi uitzicht hebt op de Eiffeltoren. Deze plek kun je het beste bezoeken voor 12 uur in de ochtend. Gelukkig heb je op deze plek veel verschillende hoeken waar je een mooie foto kunt maken. Hierdoor is iets later op de dag ook minder erg!
Adres: 1 Av. de Camoens, 75116 Paris, Frankrijk

2. Fotospot Parijs: Pink Mamma
Pink Mamma is een Italiaans restaurant, dichtbij de Moulin Rouge en Montmartre. Deze fotospot mag je écht niet missen. Wat een unieke plek! Eigenlijk mag je de truffel pizza hier ook niet overslaan. Het eten is hier niet duur, maar reserveer wel van te voren.
Je kunt ook alleen naar boven lopen voor een foto. Maar een foto én hier eten, dat is toch wel het leukste! Als je reserveert kun je dit ongeveer 2 weken van te voren doen.
Adres: 20bis Rue de Douai, 75009 Paris, Frankrijk

3. Fotospot Parijs: Café Marly
Café Marly is dé fotospot voor een echte Parijse food foto met het Louvre op de achtergrond. Je kunt hier van te voren reserveren. Denk er wel om dat dit een dure plek is. Een ontbijtje kost hier ongeveer 21 euro per persoon.
Wél is dit een bijzondere ervaring.
Adres: 93 Rue de Rivoli, 75001 Paris, Frankrijk

4. Fotospot Parijs: Café de Flore
Café de Flore ken je wellicht al van Emily in Paris, maar misschien heb je deze fotospot ook al veel voorbij zien komen op Instagram. Het is een typisch Parijs cafeetje, maar de prijzen zijn hoog. Voor een warme chocolademelk met slagroom betaal je al snel rondom de 10 euro. Is het de moeite waard? Zeker! De chocolademelk is hemels. Reserveren kan niet, het is ook zeker de moeite waard om er even langs te lopen.
Adres: 172 Bd Saint-Germain, 75006 Paris, Frankrijk

5. Fotospot Parijs: Rue De L’Université
Deze fotospot is één van de bekendste fotospots van Parijs. Denk er om dat je hier vroeg in de ochtend naar toe gaat, anders zou ik deze spot zeker overslaan. Het is hier overdag bezaaid met mensen. Iedereen wil een foto met de Eiffeltoren. Mocht je er toch naar toe willen, probeer dan een hoek te zoeken waarbij je zo min mogelijk andere mensen op de foto ziet.
Adres: 222 Rue de l’Université, 75007 Paris, Frankrijk

6. Fotospot Parijs: Le Louvre
Je kunt het Louvre gratis bezoeken als je 25 jaar of jonger bent, daarnaast leent zowel de binnenkant als de buitenkant zich goed voor een mooie foto. Ik heb ervoor gekozen om er niet naar binnen te gaan. Ik deel een aantal diverse foto’s met je die je daar ook kunt nemen!
Adres: Rue de Rivoli, 75001 Paris, Frankrijk

7. Fotospot Parijs: Palais Royal
Palais Royal is een bijzondere fotospot, je kunt er echt van alles! Probeer dit plekje ook op een rustig moment te bezoeken, bijvoorbeeld na het Louvre. Dit zit op loopafstand van elkaar. Wij waren er voor de middag en dat was perfect. Heb je na deze fotospot trek in een goede bak koffie? Loop dan even door naar Café Kitsuné in de tuinen van Palais Royal.
Adres: 8 Rue de Montpensier, 75001 Paris, Frankrijk

Houd mijn blog en Instagram in de gaten voor nog meer leuke fotoplekken. Vaak deel ik de locatie onder mijn post op Instagram.

Op de hoogte blijven van JustbyJennifer? Volg JustbyJennifer dan op Instagram en/of Facebook. Wil je liever meer lezen van mijn blog? Klik dan op deze link om mijn vorige blogpost te lezen.

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

3 Reacties

  1. Wow dat zijn mooie plekken! Ik sla je blog met plaatsen op voor als ik weer terug ga naar Parijs!

    1. Wat goed om te horen! Zeker doen!!!🥰

  2. […] dan op Instagram en/of Facebook. Wil je liever meer lezen van mijn blog? Klik dan op deze link om mijn vorige blogpost te […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: