Site pictogram Justbyjennifer

Food Hotspot: Brunchroom Bliss

Brunch is always a good idea, dus ging ik op bezoek bij Brunchroom Bliss in het hart van Purmerend. Wat ik daar heb ervaren en heb geproefd lees je in deze blogpost!

Bij aankomst werd ik hartelijk ontvangen door Melissa en Yasemin, moeder en dochter. Zij runnen samen Brunchroom Bliss en de Cake Bakery “BakedbyBliss.” (Ja, bij Bliss kun je ook terecht voor prachtige taarten!). Van binnen is het er knus en erg gezellig, het gaf mij meteen een fijn en welkom gevoel! Hier had ik zeker zin om te brunchen.

Bliss heeft het logo aan de muur met allerlei bloemen. Stiekem is dit ook een zeer Instagram waardige hotspot, al zeg ik het zelf! Uiteraard is niet alleen de inrichting belangrijk. Naast de knusse inrichting zijn de mensen ook erg gastvrij en dit maakt het helemaal af. Het motto ‘Made with love’ wordt echt waar gemaakt.

Zoals sommige van jullie weten is mijn eigen motto: food is life. Ik kon mijn geluk niet op bij Bliss, want ik mocht echt een aantal heerlijke specialiteiten van de kaart uitproberen en hier werd ik toch wel erg blij van. Uiteraard heb ik dit niet in mijn eentje opgegeten, dat zou wel heel veel zijn. Samen met mijn zusje heb ik uiteindelijk wat dingen geprobeerd!

Wat stond er nu bij mij op tafel?

De taartjes gingen wel na een paar happen mee in een doggy bag. Ik heb zo genoten, dit kon ik niet laten staan, maar helaas zat ik vol. Wauw wat een lekkers heb ik mogen proeven bij Brunchroom Bliss! Ik ben ontzettend dankbaar en ga hier zeker vaker terug komen. Made with love wordt zelfs in de gerechten waar gemaakt!

Brunchroom Bliss is een brunchroom waar je echt van alles kunt bestellen. Iedereen is welkom. Met allergieën en een voedselintolerantie kan men rekening houden. Daarnaast zijn halal, vegan en vegetarische gerechten mogelijk. Er is voor ieder wat wils. Denk aan o.a. heerlijke taartjes, freakshakes, buddha bowls en sandwiches.. je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het!
Je zult zeker met een goed gevulde maag naar huis gaan. Ben je nu al nieuwsgierig? Ik laat je alvast een preview van de menukaart zien. Heb je geen tijd voor een uitgebreide brunch? Dan kun je ook altijd voor een los taartje of voor een koffie to-go gaan naar Bliss.

Mocht je op zoek zijn naar een goede plek voor een high tea of een babyshower? Dan heb ik goed nieuws voor je! Ook daarvoor kun je bij Bliss terecht. Hoe leuk is dat! Daarnaast kun je ook prachtige taarten bestellen bij de Cake Bakery van Bliss “BakedbyBliss.” Ben je nieuwsgierig naar de taartcreaties van Brunchroom Bliss? Dan raad ik je aan even een kijkje te nemen op de Instagram pagina van BakedbyBliss.

Ben je nu ook nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Bezoek dan de Facebookpagina, website of Instagram van Brunchroom Bliss. Deze gezellige brunchroom is 5 dagen per week geopend en op koopzondag! Je vindt Brunchroom Bliss aan de Hoogstraat nr. 38 in Purmerend.

Heb jij ook gebruncht bij Bliss? Dan ben ik benieuwd naar jouw ervaring!

Op de hoogte blijven van JustbyJennifer? Volg JustbyJennifer dan op Instagram en/of Facebook.

Mobiele versie afsluiten