Welkom op mijn blog JustbyJennifer!
Wat leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Voordat je verder leest zal ik mij eerst even voorstellen. Ik ben Jennifer, momenteel 28 jaar en in het dagelijks leven werk ik met kinderen als leerkracht. In mijn vrije tijd ga ik graag uiteten, doe ik aan fitness, schrijf ik en houd ik veel van shoppen! Daarnaast ben ik een enorme reisliefhebber. Ik ontdek graag de nieuwste plekken in zowel binnen- en buitenland.

Waarom een blog?
Op Instagram deelde ik graag mijn dagelijkse ervaringen over reizen, food en fashion. Ik kwam erachter dat ik het erg leuk vond om deze dingen/ervaringen te delen met mensen. Dus vond ik het wel een tof idee om een blog te starten en het schrijfavontuur aan te gaan!

Waar schrijf ik over?
Mijn blog is gefocust op drie punten: Travel, Food en Fashion. Heel af en toe zal je dingen terug lezen over make-up en over lifestyle! Heb je een idee voor mij waar ik over zou kunnen schrijven? Dan hoor ik het erg graag. Nieuwe ideeën zijn namelijk altijd welkom!

Ik wens je plezier tijdens het lezen van mijn posts!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d