Over JustbyJennifer

img_8454Welkom op mijn blog JustbyJennifer!
Wat leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Voordat je verder leest zal ik mij eerst even voorstellen. Ik ben Jennifer, momenteel 28 jaar en in het dagelijks leven werk ik met kinderen als leerkracht. In mijn vrije tijd bezoek ik met plezier het theater, ga ik graag uiteten, doe ik aan fitness, schrijf ik en houd ik veel van shoppen! Daarnaast heb ik diverse interesses zoals lifestyle, make-up, fashion en reizen.

Waarom een blog?
Op Instagram deelde ik graag mijn dagelijkse ervaringen over reizen, make-up, outfits en lifestyle. Ik kwam erachter dat ik het erg leuk vond om deze dingen/ervaringen te delen met mensen. Dus vond ik het wel een tof idee om een blog te starten en het schrijfavontuur aan te gaan!

Waar schrijf ik over?
Mijn blog is allround. Je zult dingen terug lezen over make-up, reizen, hotspots, maar ook over lifestyle! Heb je een idee voor mij waar ik over zou kunnen schrijven? Dan hoor ik het erg graag. Nieuwe ideeën zijn namelijk altijd welkom!

Ik wens je plezier tijdens het lezen van mijn posts!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.