Het is tijd voor een outfit inspiration, want.. “If you like it, wear it!”

Vandaag deel ik met jullie een outfit inspiration van In The Mirror in Amsterdam. Dit is één van mijn favoriete boetiekjes op dit moment en dit wil ik jullie niet onthouden. Ik ben helemaal fan!

In The Mirror is een boetiek in Amsterdam-West aan de Postjesweg nr. 84, maar zij hebben ook een online webshop waar je de leukste lookjes en accessoires kunt scoren.

Waarom ben ik zo’n fan van In The Mirror? Sabrina (de eigenaresse van In The Mirror) is ontzettend gastvrij en behulpzaam. Ik voel mij echt altijd welkom in de winkel. Daarnaast heeft In The Mirror een hele kleurrijke en vrouwelijke collectie en hangt er bijna altijd wel iets nieuws. Wat ik zelf ook prettig vind, is dat In The Mirror veel actief is op Instagram, hierdoor ben ik snel op de hoogte van de nieuwste items.

Ben je benieuwd naar mijn In The Mirror looks? Scroll dan snel naar beneden voor de foto’s en de outfit details.

Outfit look 1:
Blouse: In The Mirror
Flared pants: In The Mirror
Haarband: In The Mirror

Outfit look 2:
Blouse: In The Mirror
Rokje: In The Mirror

Outfit look 3:
Trui: In The Mirror
Satin Rok: In The Mirror
Petje: In The Mirror

Outfit look 4:
Trui: In The Mirror

TIP? Neem je een foto met jouw item ‘In The Mirror’ en post je die online? Dan krijg je 10% korting op jouw item! Mocht je niet in staat zijn om naar de winkel te gaan, dan kun je altijd online shoppen bij In The Mirror. De lopende acties worden bekend gemaakt op Instagram.

Op de hoogte blijven van JustbyJennifer? Volg JustbyJennifer dan op Instagram en/of Facebook. Wil je liever meer lezen? Klik dan op deze link om mijn vorige blogpost te lezen.

Sidenote: In The Mirror mij niet gevraagd om een blogpost te schrijven, ondanks dat ik samenwerk met In The Mirror op Instagram. Dus deze blogpost is niet gesponsord en is eigen initiatief.

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

1 Reactie

  1. […] Volg JustbyJennifer dan op Instagram en/of Facebook. Wil je liever meer lezen? Klik dan op deze link om mijn vorige blogpost te […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: