Fashion hotspot: Blossom Fashion&Lifestyle

Shoppen, shoppen en nog eens shoppen! Ik zou mijzelf net geen shopaholic noemen, maar het is wel iets wat ik persoonlijk erg leuk vind om te doen, alleen of met vriendinnen. Daarom wil ik nu dit ontzettend leuke boetiekje met jullie delen: Blossom Fashion&Lifestyle.

Blossom is een damesmodezaak in de binnenstad van Purmerend, daarnaast hebben zij ook nog een online webshop. In de winkel kun je terecht voor kleding, accessoires, schoenen, maar ook lifestyle producten. Ze verkopen diverse merken zoals Josh V, Object, Aaiko, ALIX THE LABEL, Stroke, 10 Days, LOTT, TakeWhatYouNeed en nog meer!

Het motto van Blossom is:” You’re never fully dressed without a smile!” En dat klopt. Een ‘smile’ krijg je al op je gezicht, door de persoonlijke service die je bij Blossom krijgt. Dit maakt ook deel uit van de visie van de winkel. Blossom schrijft op hun website:”Blossom Fashion & Lifestyle is gerund met heel veel liefde en passie voor mode, waar persoonlijke service hoog in het vaandel staat.” De meiden bij Blossom zijn altijd vriendelijk en klantgericht. Het is fijn om goed geholpen te worden en dat is ook precies de reden waarom ik daar graag kom. Als je binnenkomt word je hartelijk begroet en als je iets zoekt, staan ze paraat om je te helpen. Zij komen hun visie echt na en stralen de passie voor mode uit.

De winkel is ‘fashionable’ ingericht en je kunt zien dat Blossom trots is op het eigen concept en dat mogen zij ook absoluut zijn! Naast de fijne sfeer en de mooie winkel, hebben zij ook een afwisselende collectie. Het is voor mij moeilijk om met lege handen naar huis te gaan. Ik moet mij dan ook regelmatig inhouden als ik een bezoekje breng. Het is momenteel één van m’n favoriete winkels, maar dat was je vast al duidelijk! Misschien ben je nu wel benieuwd geworden naar Blossom! Wil je een kijkje nemen in de winkel? De winkel bevindt zich in de Breedstraat nr. 35 in Purmerend. Daarnaast hebben zij een outlet in de Westerstraat nr. 80 in Purmerend. Ook zeker de moeite waard om een kijkje te nemen! 😉

Wil je meer informatie over Blossom Fashion&Lifestyle? Klik dan hier.

Uiteraard ben ik benieuwd naar jouw ervaring met Blossom Fashion&Lifestyle. Ben je er een keer geweest en wil je je ervaring delen of wil je graag meer weten? Laat gerust een berichtje achter in de comments!

 

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

3 Reacties

  1. Deze winkel vind ik ook te gek. Ik woon in Brabant, maar ben met enige regelmaat in de buurt, dan wil ik ook perse even langs! Alleen maar leuke merken, ik kan hier altijd slagen en inderdaad, ook nog eens een hele fijne sfeer.

    1. Wat een leuke reactie, dankjewel! Ik kan het helemaal begrijpen. Het is ook zo’n fijne winkel. Leuk om te horen! 😀

  2. […] met Blossom Fashion&Lifestyle in Purmerend. Een classy en hip boetiekje, waar ik al eerder een blog over heb geschreven! Er lagen diverse setjes voor mij klaar en ik wil mijn favoriet graag met […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: