Outfit inspiration 6.0

Het is weer tijd voor een outfit inspiration, want.. “If you like it, wear it!”

De afgelopen week ben ik een samenwerking aangegaan met Blossom Fashion&Lifestyle in Purmerend. Een classy en hip boetiekje, waar ik al eerder een blog over heb geschreven! Er lagen diverse setjes voor mij klaar en ik wil mijn favoriet graag met jullie delen! Deze outfit is classy, chique en vrouwelijk in mijn ogen. Dit samengestelde setje is uiteraard in de winkel verkrijgbaar bij Blossom Fashion&Lifestyle. De outfit details zijn weer te vinden onder de foto.

Blouse by: Fabienne Chapot

Rok by: Stroke Amsterdam

Sneakers by: Maruti

Tas by: ALIX The Label

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d