Outfit inspiration special: Daniel Wellington

Het is tijd voor een outfit inspiration, want.. “If you like it, wear it!”

Vorige week kreeg ik wel een heel bijzonder pakketje van Daniel Wellington. Het pakketje kwam precies op tijd voor de feestdagen. Voor mijn outfit voor 1e Kerstdag was ik op zoek naar zilveren sieraden. Natuurlijk heb ik die wel, maar ik wil voor Kerst eigenlijk altijd iets nieuws. Erg he? Gelukkig was daar Daniel Wellington met een prachtige giftset, mijn redder in nood, hihi! In deze blogpost lees je daarom mijn ervaring met Daniel Wellington. Lees maar snel verder, want aan het einde van deze blogpost heb ik nog een leuke verrassing voor jou!

Bij het uitpakken was ik zo blij, de giftset is namelijk als een mooi cadeautje ingepakt. De doos is prachtig en voelt stevig aan. Daarnaast maakt de strik het helemaal af, super leuk om te krijgen!
Ik was zo nieuwsgierig dat ik het snel open wilde maken. In deze cadeaudoos zat weer een klein doosje. Hierin zat de giftset verpakt. Bij het openmaken van het kleinere doosje werd de giftset eindelijk onthult.

Ik kreeg de giftset: Classic petite sterling + bracelet S. Hierin zat een prachtig zilverkleurig horloge met een mesh band van roestvrij staal. De witte wijzerplaat (32mm) is bedekt met mineraalglas, het horloge heeft een quartz uurwerk. Je kunt het horloge zelf stellen naar je eigen maat, ook zit er een goede veiligheidssluiting op. Dit vind ik zelf altijd wel belangrijk.

Naast het horloge zit er nog een zilverkleurige armband bij de giftset. De classic bracelet is verkrijgbaar in de maten S & M. Ik heb zelf maat S, mijn pols is erg dun. Wel valt hij klein, dus ik zou maat M adviseren. Voor mij was maat M ook prima geweest.
Wat ik erg leuk vind aan deze giftset, is dat de armband en het horloge perfect bij elkaar passen en het is echt een luxe cadeautje. Voor mij is deze giftset ideaal, omdat ik nog op zoek was naar zilveren accessoires voor 1e Kerstdag. Wat een timing! Ik heb het met veel plezier gedragen en zal deze mooie set zeker vaker gaan dragen.

Daniel Wellington heeft diverse giftsets samengesteld voor zowel mannen als vrouwen. Erg leuk om te krijgen, maar misschien nog wel leuker om te geven! Mocht jouw ideale giftset er niet bij staan, dan heeft Daniel Wellington de ideale oplossing. Je kunt namelijk je eigen giftset samenstellen.

Ik mag ook nog een leuk cadeautje weg geven! Daniel Wellington geeft namelijk momenteel 10% korting op alle giftsets. MAAR ik mag een extra korting weggeven, hoe leuk is dat! Met mijn code: justbyjennifer krijg je nog eens 15% EXTRA korting bovenop de 10% bij alle giftsets. Voor alle andere artikelen geldt 15% korting met mijn code. Hihi, you’re welcome.. 😉

Heb jij ook een Daniel Wellington horloge of armband? Dan ben ik benieuwd naar jouw ervaring!

Op de hoogte blijven van JustbyJennifer? Volg JustbyJennifer dan op Instagram en/of Facebook.

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: